Szedd magad Áfonya, Galambok 2018

Térkép

Oszd meg az információt ismerőseiddel

Áfonya Kert

+36308750233
Áfonya
Szedd és Vedd magad

(A termesztett gyümölcs vagy zöldség előre le van szedve és/vagy raktárról kerül kiadásra, azonnal megvásárolható, vagy saját kézzel is szedhető.)

Magyarország Zala Galambok Nagykanizsa irányába
46.5117989
17.1031808

Az Áfonya Kert Zalakaros melletti áfonya kertészet, Galambok község külterületén van, ezért fizikai cím nem tartozik hozzá. Galambok központjából Nagykanizsa irányába, a templomtól mintegy 300 m-re egy elágazáshoz érünk, ahol az út jobb oldalán egy jelzőtábla az M7 autópályához vezető utat mutatja. Nem ezt kell követni, hanem jobbra kell fordulni ( "Nagykanizsa 10 km" jelzés felé) és a Somogyi Béla utat kell követni. Az innen 1,5 km-re lévő "Panka Lovarda"-táblánál lehajtunk az útról jobbra és követjük az utat a következő, 200 m-re lévő lovardás tábláig, ahol balra fordulunk és teszünk további 100m-t. Kertészetünk a lovarda közvetlen szomszédja.

Az áfonya gyümölcs szezonja július elejétől augusztus közepe-végéig tart, azonban az időjárási körülmények ezt némileg módosíthatják. Több fajta fekete áfonyát termesztünk a bio-termesztés követelményeinek megfelelve. Az Áfonya Kert -ben szedett fekete áfonya nagy szemű, fürtös áfonya, az összes többi gyümölcstől messze kimagasló antioxidáns tartalommal.

2018-06-30-tól 2018-07-31-ig

Nyitvatartás

ZÁRVA
ZÁRVA
ZÁRVA
ZÁRVA
ZÁRVA
08:00-tól 12:00-ig
ZÁRVA
Szedd magad Áfonya, Galambok

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, valódiságukért az oldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, az indulás előtt a megadott telefonszámon kérem érdeklődjön az adott termelőnél!

Gazdálkodói rendszer, a mezőgazdasági gazdálkodás szoftveres támogatója
Magento alapú webáruházak fejlesztése
Magyarország legnagyobb szakember keresője