Szedd és/vagy vedd magad Alma, Budapest településen 2022 évben

Fagykár miatt idén zárva tart

Termelő neve / Cég név : SZIE KERTK Kísérleti Üzem és Tangazdaság

Előzetes bejelentkezés a szedésre: Kötelező a termelő Facebook oldalán keresztül

Telefon: +3612860303

Termelő weboldala:

Termelő Facebook oldala:

Gyümölcs, zöldség: Alma

Szedd, vedd típusa: Szedd és/vagy vedd magad

A termesztett gyümölcs vagy zöldség előre le van szedve és/vagy raktárról kerül kiadásra, azonnal megvásárolható, vagy saját kézzel is szedhető.

Cím: Magyarország, Pest megye Budapest Túri István út 2.

GPS északi szélesség: 47.398907

GPS keleti hosszúság: 19.149325

Megközelítés

Útvonaltervezés

Szövegesen:
Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar Kísérleti Üzem és Tangazdaság. 1238 Budapest, Túri István út 2. A 166-os autóbusz Kertészeti Egyetem megállója. A megállótól 2 perc sétával elérhető az ültetvény. Kérjük, kövessék a nyilakat és a Szedd Magad táblákat.

Mielőtt elindulna hozzánk, feltétlenül nézze meg Facebook, vagy weboldalunkon, hogy abban az időben hirdetünk-e szedést vagy vásárlást!!!
Facebook: www.facebook.com/kiserletiuzem
Web: http://kiserletiuzem.kertk.szie.hu

Leírás:
Várjuk a kedves érdeklődőket ültetvényeinkbe, ahol aktuálisan érő gyümölcseinket „Szedd Magad” akció keretében is értékesítjük. Az általunk leszedett gyümölcsből az előre hirdetett terményvásárokon és egyéb meghirdetett alkalmakkor (Villámvásár) lehet vásárolni.
A Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar Kísérleti Üzem és Tangazdaság Gyümölcstermesztési Ágazatában lehetőség van „Szedd Magad” akciók keretében is gyümölcsvásárlásra. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezen értékesítési forma NEM FOLYAMATOS, az időpontokat mindig külön megadjuk és a megadott időpontokon kívül sajnos nem tudunk vásárlókat fogadni. A pontos dátumokat (nap, óra, illetve a szedés helye a Tangazdaságon belül), a szedések kezdete előtt pár nappal adjuk közre írásban a Facebookon, illetve weboldalunkon. Kérjük, a pontos időpontok megadása előtt előre ne írjanak, hogy bejelentkeznek szedni, mert nem tudunk előre regisztrálni senkit. Kérjük, részvételi szándékukat ne írják előre meg, hanem mindig a pontosan megadott időpontoknál legyenek kedvesek majd jelentkezni az ott kiírt módon.

A SZEDD MAGAD évenként is változhat! Sajnos a fagy és a különféle növényvédelmi okok miatt az ültetvényt nem minden évben, vagy nem mindig ugyan akkor tudjuk megnyitni.
2020-ban nagyon erős volt a tavaszi fagykár, így nincs sok almánk!

Mielőtt elindulna hozzánk, feltétlenül nézze meg Facebook, vagy weboldalunkon, hogy abban az időben hirdetünk-e szedést vagy vásárlást!!!
Facebook: www.facebook.com/kiserletiuzem
Web: http://kiserletiuzem.kertk.szie.hu

Fagykár miatt idén zárva tart
Szedd magad Alma, Budapest településen 2022 évben

Indulás előtt kérem a megadott telefonszám(ok)on, vagy a termelő weboldalán, vagy Facebook oldalán keresztül érdeklődjön a szedéssel kapcsolatban a termelőnél!

Figyelem! A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, valódiságukért az oldal üzemeltetője felelősséget nem vállal!

Találd meg a hozzád legközelebbi szedd, vedd magad lelőhelyet!