Partnereink

A Newsweb, Magento alapú webáruházakat fejleszt kis és nagy méretben. Alapelvei között a megtérülés szerepel, főként induló vállalkozások számára fejleszt Magento alapú webáruház rendszereket. A Magento előnye, hogy egy olyan komplex és összetett rendszert szállít, amelyen keresztül a világ termékeinek nagy részét el lehet adni kisebb, nagyobb átalakítás nélkül. A Newsweb elvégzi a világ egyik legelterjedtebb webshop motor a Magento (http://magento.com) webáruház motor magyar nyelvi változatát, beállítja a megfelelő fizetési szállítási opciókat. Ha kell egyedi modult fejleszt a webáruház üzemeltetéséhez, amelynek segítségével a készletek aktuális adatai jelennek meg a weboldalon, illetve a számlázás is automatizálhatóvá válik.
A Newsoft windowsos felületre készít adatbázis alapú szoftverrendszereket egyedi igények alapján. Szolgáltatási révén szerepet vállal elkészítendő szoftverek projektmenedzsmentjében. Aktívan segíti az egyes munkacsoportok tevékeny működését. Szolgáltatási mellett saját fejlesztésű szoftvereivel segíti az építőipari cégeket, hogy árajánaltokat tudjanak készíteni megrendelői számára. Tevkényeségei között fellelhető még az egyedi weboldal készítés amelyet, az igénytől függően Symfony 2-3 alapokon vagy Wordpress blog motor segítségével készít el a megrendelő számára.
A Szakikam Magyarország egyik szakember kereső portálja, ahol a szakemberek mindenféle előfizetési díj nélkül regisztrálhatnak. Nincs havi vagy éves díj, teljesen ingyenes a regisztráció és az oldalon való megjelenés. A weboldal célja, összegyűjteni azon szakembereket akik még nem, vagy már rendelkeznek weboldallal, facebook oldallal. A szakikam.hu szakemberkereső oldalról link mutat a szakember saját weboldalára. Hasznos linképítő portál lehet SEO szakemberek számára is. A link elhelyezésének egyetlen feltétele az aktív és érvényes regisztráció.
A HappyBon egy ingyenes képeslapküldő rendszer, amelyen különböző alkalmakhoz illő képeslapok találhatóak. Egyedi szövegeszéssel teljesen egyedivé tehető képeslap gyártható az oldalon, amit aztán vagy e-mailben vagy Facebookon oszhat meg az illető. Ajánljuk azoknak akik boldog születésnapot, kellemes karácsonyi, húsvéti ünnepeket szeretnének kívánni ismerőseiknek.

Találd meg a hozzád legközelebbi szedd, vedd magad lelőhelyet!