Megújult a Gyümölcsvadász

Gyümölcsvadász blog Megújult a Gyümölcsvadász
A gyümölcsvadász.hu domain alatt műküdö információs portál 2018 októberben megújult! A termelők most már csak regisztráció útján kerülhetnek be, saját email címük megadásával s annak megerősítésével.
A 2018 október 1-je előtti regisztrációk esetében a belépéshez új jelszót kell igényelni az e-mail cím megadásával. Ennek megadása után lehet belépni és az adatokat módosítani, amennyiben nem sikerül belépni az info[at]gyumolcsvadasz.hu e-mail címre küldött válasz e-mailben, amennyiben az email címnek létezik regisztrációja, küldünk ki új jelszót!

A termelő ajánlása funkciót megszünetettük, mivel ebben az esetben bizonyos személyek mások személyes adatait osztották meg egy olyan nyílvánosan elérhető oldalon, amihez az érintettek nem adták beleegyezésüket. Oldalunkat GDPR elvárásainak, ajánlásainak megfelelően folyamatosan fejlesztjük.

Az átalakítással egy időben az oldalon található ajánlások által bekerült kertek adatait eltávolítottuk, így lesznek páran akik 2019-ben kevesebbet telefonhívást kapnak majd. Amennyiben szeretnének megjelenni az oldalon, szükséges lesz regisztrálniuk saját e-mail címükkel.

Az átalakításoknak köszönhetően, szembeötlő, hogy az oldalon szedd magad, szedd és/vagy vedd magad, illetve vedd magad akciók jelennek meg!

Az átalakításoknak köszönhetően, a termelők saját profillal rendelkeznek, be tudnak jelentkezni s az adatokat akár napi szinten módosítani tudják. Egy termelő egy regisztrációval több kertet is kezelhet, ezek száma nincs korlátozva.

Újdonság, hogy kertenként már 3 telefonszám is megadható, így pl.: eper szezonban egy-egy epres kertet akár 3 telefonszámon is el lehet érni.

Újdonság, hogy kertenként természeti katasztrófa esetében be lehet állítani, hogy a kert nem nyit ki és nincs szedd és/vagy vedd magad akció.

Újdonság, hogy kertenként a nyitvatartási időhöz külön megjegyzés fűzhető!

Fejelsztéseinknek köszönhetően, most már létezik gyümölcsönkénti lista oldal, ahol országos szinten minden kert megjelenik. Ugyancsak javítottuk az oldalon megtalálható kereső funkciót, a hatékony keresések érdekében.

Blog címkék

Találd meg a hozzád legközelebbi szedd, vedd magad lelőhelyet!