Szedd és/vagy vedd magad Áfonya, Galambok településen 2018 évben

Térkép

Oszd meg az információt ismerőseiddel

Termelő neve / Cég név : Áfonya Kert

Telefon: +36308750233

Termelő weboldala:

Gyümölcs, zöldség: Áfonya

Szedd, vedd típusa: Szedd és/vagy vedd magad

A termesztett gyümölcs vagy zöldség előre le van szedve és/vagy raktárról kerül kiadásra, azonnal megvásárolható, vagy saját kézzel is szedhető.

Cím: Magyarország, Zala megye Galambok Nagykanizsa irányába

GPS északi szélesség: 46.5117989

GPS keleti hosszúság: 17.1031808

Megközelítés:
Az Áfonya Kert Zalakaros melletti áfonya kertészet, Galambok község külterületén van, ezért fizikai cím nem tartozik hozzá. Galambok központjából Nagykanizsa irányába, a templomtól mintegy 300 m-re egy elágazáshoz érünk, ahol az út jobb oldalán egy jelzőtábla az M7 autópályához vezető utat mutatja. Nem ezt kell követni, hanem jobbra kell fordulni ( "Nagykanizsa 10 km" jelzés felé) és a Somogyi Béla utat kell követni. Az innen 1,5 km-re lévő "Panka Lovarda"-táblánál lehajtunk az útról jobbra és követjük az utat a következő, 200 m-re lévő lovardás tábláig, ahol balra fordulunk és teszünk további 100m-t. Kertészetünk a lovarda közvetlen szomszédja.

Leírás:
Az áfonya gyümölcs szezonja július elejétől augusztus közepe-végéig tart, azonban az időjárási körülmények ezt némileg módosíthatják. Több fajta fekete áfonyát termesztünk a bio-termesztés követelményeinek megfelelve. Az Áfonya Kert -ben szedett fekete áfonya nagy szemű, fürtös áfonya, az összes többi gyümölcstől messze kimagasló antioxidáns tartalommal.

Nyitvatartás

Szezon:

Ettől: 2018-06-30

Eddig: 2018-07-31

Hétfő: ZÁRVA

Kedd: ZÁRVA

Szerda: ZÁRVA

Csütörtök: ZÁRVA

Péntek: ZÁRVA

Szombat: 08:00 - 12:00

Vasárnap: ZÁRVA

Szedd magad Áfonya, Galambok településen 2018 évben

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, valódiságukért az oldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, az indulás előtt a megadott telefonszámon kérem érdeklődjön az adott termelőnél!

Gazdálkodói rendszer, a mezőgazdasági gazdálkodás szoftveres támogatója
Magento alapú webáruházak fejlesztése
Magyarország legnagyobb szakember keresője

Találd meg a hozzád legközelebbi szedd, vedd magad lelőhelyet!